Buikdansen

Buikdansen is Kracht en Energie!

De buikdanslessen bij Sarah Safi Harb staan bol van energie en plezier! In de lessen leer je de basis buikdanstechnieken, houdingen en bewegingen. Ook leer je tijdens de lessen verschillende buikdanschoreografieën zodat je meteen de technieken kan toepassen en verfijnen. Uniek aan de buikdanslessen van Sarah is dat zij andere dance styles, zoals Libanees buikdansen en Afrikaans dansen, erin verweeft. To spice things up a little bit! De lessen buikdansen worden gegeven in de Grote Pyr in Den Haag.

Buikdansen: een bron van vrouwelijkheid

Buikdansen is een bron van vrouwelijkheid, kracht en inspiratie. Het is een dans voor jezelf om te genieten van alle aspecten van je vrouwelijkheid: je kracht, zachtheid, sensualiteit, energie, passie, gevoel, creativiteit etc. In het Midden-Oosten is deze dans voor vrouwen onder elkaar al eeuwenlang een manier om plezier te maken, zich te uiten en soepel te blijven.

Het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur!

Niveau Uitleg:
Belly Dance Intermediate:  Dinsdag 20.30-21.30
Deze lessen zijn geschikt voor dansers die al wat, of veel, basis kennis hebben van Buikdansen. In deze lessen leer je meer technieken en combinaties. Je leert ook verschillende leuke buikdanschoreografieën zodat je je technieken kan toepassen en verfijnen. Daarnaast beginnen we altijd onze lessen met mindfulness oefeningen gericht op vrouwelijkheid, ontspanning en zelfliefde.

Belly Dance Fit & Fun:  Dinsdag & Donderdag 17.30-18.30 & Maandag 18.00-19.00 in Amsterdam
Deze les is open voor dansers met geen, weinig of veel ervaring. Een “Zumba meets Belly Dance” les. De focus ligt minder op techniek leren en meer op lekker schudden, dansen en de buikspieren versterken en trainen.

Belly Dance Basics:  Donderdag 20.30-21.30
Deze lessen zijn geschikt voor beginners. In deze lessen leer je basis technieken en combinaties. Je leert ook leuke simpele leuke buikdanschoreografieën. Daarnaast beginnen we altijd onze lessen met mindfulness oefeningen gericht op vrouwelijkheid, ontspanning en zelfliefde.

Locatie en Verzamelpunt
TANGOZAAL
Waldeck Pyrmontkade 116, 2518JR, The Hague.
Ingang: Hoek Waldeck Pyrmontkade & Elandstraat
Let op: we verzamelen op het hoekje en gaan stipt 10 minuten voor start van de les samen naar boven, dus wees aub op tijd!!!

Inschrijven
1. Koop je lessen pakket in de SHOP.
2. Selecteer daarna je gewenste lessen in de CALENDAR. TA DA!

Je kunt al je gewenste lessen binnen je pakket op de CALENDAR reserveren.
Mocht je last minute niet naar de les kunnen dan kan je gemakelijk je les verplaatsen naar een ander moment binnen de zelfde periode.

Wat doe je aan?
Draag iets waarin je je mooi en comfortabel voelt, bijvoorbeeld:
Broek: een legging of stretchy broek
Top: Strakke top (Blote buik mag, maar is niet verplicht)
Schoenen: balletschoentjes, sokken of blote voeten
Heup sjaal met belletjes: Als je een hebt neem mee, ik heb er een aantal die je kunt lenen/kopen.

Lijkt het je leuk om een proefles buikdansen te volgen in Den Haag? Je bent van harte welkom. (Zie kopje Inschrijven)
Wil je liever in een privé setting lessen volgen of één op één aandacht? Dat kan. Lees meer.

Graag tot dan(s)!!