Sarah Safi Harb

Sarah Safi Harb The Dance Movement

Sarah Safi Harb is de dansdocent en oprichtster van The Dance Movement. Sarah is oorspronkelijk uit Libanon en integreert buikdans en haar oriëntaalse achtergrond in haar lessen. Haar visie: iedereen heeft zijn eigen manier van bewegen en dansen. Ze moedigt mensen aan om hun eigen stijl te vinden en hun eigen authenticiteit uit te drukken. Het maakt dus niet uit hoe je danst, het plezier en de expressie in het dansen, dat is het belangrijkst!

Ze ontving haar Zumba Basic certificaat in Augustus 2010, haar Zumba Kids certificaat (Zumba voor kinderen) in Oktober 2010, en haar Zumba Gold certificaat (Zumba voor ouderen) in Engeland in Februari 2013.

Ze heeft Zumba les gegeven bij Salseros (zomer 2010), InTension ScheveningenK’Dans (2010), Ladies Gym (2010, 2011), Fitness First Delft(2010), Max Health Club (2010, 2011), Rhythm Sports (2011-2013), Mulder Sports (2013). Tegenwoordig geeft ze Zumba lessen bij Caeser Fitness & Spa Resort, The Fitness House en Zumba Kids lessen voor kinderopvang-organisatie 2Samen.

In November 2010 besloot ze dat, om haar persoonlijke manier van lesgeven volledig te kunnen toepassen, ze een eigen ruimte nodig had. Ze begon met lesgeven van haar unieke Zumba stijl in De Grote Pyr, in Den Haag. Lessen die keer op keer een feestje zijn, vol positieve vibes!

In de zomer van 2012 organiseerde de eerste Zumbathon evenement, voor het goede doel Proefdiervrij, een groot succes.

Het jaar daarop, zomer 2013, organiseerde ze de tweede Zumbathon, ten bate van Libanon. Van dit geld organiseerde ze in September
een opbeurende dag vol leuke activiteiten voor de kinderen in het Shaarani weeshuis in Tripoli, Libanon.
De rest van de opbrengsten bracht ze persoonlijk naar twee andere plaatselijke organisaties voor de hulp van mensen in nood.

In de zomer van 2013 (tot heden) is ze begonnen met Zumba lessen geven op het strand elke zomer bij Strandpaviljoen de Kwartel.

Tijdens zomer 2013 ontwikkelde ze een nieuw concept voor de les Dance Salad: een dansles waarin op een speelse wijze kennis wordt gemaakt
met verschillende stijlen in werelddansen en de bijbehorende culturele achtergrond en historie. Vanaf Oktober 2013 begon ze deze lessen te geven in Cloud at Danslab.

Tijdens zomer 2014 organiseerde ze de derde Zumbathon ” Give Peace a Dance” ten bate van het midden oosten en ter promotie van vrede door middel van dans en bewegingskunst.

In 2014 (tot heden) is ze begonnen met wekelijkse Buikdans lessen geven bij de Grote Pyr. De lessen zijn gericht op het leren van basis Buikdans bewegingen, lol maken en de vrouwelijkheid vieren!

In 2014 is ze begonnen met een Anusara Yoga opleiding en haalde haar 200 uren Anusara Yoga certificaat in 2016. Sarah gebruikt Yoga om haar kennis te verbreden over anatomie & beweging en om er van zeker te zijn dan de leerlingen veilig bewegen en dansen.

Daarnaast is ze altijd bezig met leuke activiteiten en evenementen zoals Valentijn, Kerst, Halloween and 80’s & 90’s Zumba feestjes!

Maar meer dan alles kijkt ze er enorm naar uit je te ontmoeten en met je te dansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *